Forsidebilled af bogen "Kvindevisdom"Bøger som er værd at læse

Blod, sved & tårer

En vred bog om østrogen fra Gads forlag. Lene K. Swanberg har med sin baggrund som journalist udforsket ny og gammel forskning indenfor menopausen. Her er rig mulighed for at finde en case historie at spejle sig i. En bog man har svært ved at lægge fra sig.

Det er homonerne

Af Biopat Pernille Lund. Denne bog kommer hele vejen rundt kvinders forskellige cykluser, lige fra ubalancer i puberteten til menustrationsproblemer og sidst men ikke mindst overgangsalderen.

Herbal Remedies for Women

Skrevet af Amanda McQuade handler om kvinde relaterede problemer. Jeg læste afsnittet om menopausen. Om hvad det er der sker i vores krop når der ikke er flere æg, og hedeturene er ved at drive en til vanvid.

Livets hormoner

Handler ikke kun om det fysiske. Heilpraktiker Arvin Larsen fortæller også om psykologien bag de livgivende hormoner. En spændende bog hvor menneskets psyke bliver fortolket ud fra hjernen og organernes hormonproduktin.

Red Moon Passage

The Power and Wisdom of Menopause fandt jeg i en alternativ butik i London. Da bogen er på engelsk har jeg kun læst få historier. Det betød meget for mig at finde nogle historier som ikke kun handlede om det fysiske i menopausen, men også det psykiske. "Rosettas garden" er en smuk historie om en kvindes vej til visdom.

Naturlig hjælp til kvinder

Er et lille hefte fra Allergica der indeholder